10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cumplit pe A1: O femeie din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut viaţa

Accident cumplit pe A1: O femeie din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut viaţa

O femeie din Râmnicu Vâlcea şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier grav, care a avut loc pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localității Corbii Mari (km 49).

Femeia se afla în maşină împreună cu şoferul ei, când autoturismul celor doi s-a izbit violent de un TIR condus de un şofer polonez, transmite ziaruldevalcea.ro.
În urma impactului, Mihaela Ochea, patroana unei firme din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 40 de ani, si-a pierdut viaţa. Femeia a fost târâtă pe asfalt mai bine de 5 kilometri pe sensul către Piteşti.
Şoferul femeii a declarat că şoferul TIR-ului, care mergea în acelaşi sens cu el, a ţâşnit pur şi simplu în faţa lui. „A făcut o manevră neaşteptată, bruscă, mi-a apărut în faţă, nu am mai avut ce să fac”, a spus Teodor Ciobanu, şoferul microbuzului.
În timpul impactului, femeia a fost aruncată din maşina, în timp ce uşa din dreapta a microbuzului a fost smulsă cu totul. Mai multe autoturisme au trecut apoi peste corpul victimei.

Pe de altă parte, şoferul polonez a susţinut că este nevinovat şi spus că, de fapt, cel care conducea microbuzul ar fi de vină pentru accident, pentru că nu ar fi păstrat distanţa legală.
La faţa locului au sosit mai multe echipaje de la poliţie şi ambulanţă. „Am găsit braţul amputat al victimei şi cadavrul ei la aproximativ 5 kilometri. Prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, nu s-a mai putut face nimic”, a spus Mihaela Ciobanu, asistent medical Serviciul de Ambulanţă Titu.

Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de două ore pe sensul de mers către Piteşti. Ambii şoferi sunt cercetaţi acum pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii urmează să stabilească cine se face vinovat de tragedie.

 

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS