22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjEdiţia a IX-a a Festivalului Studenţesc Naţional "Studenţiada" de la Târgu Jiu

Ediţia a IX-a a Festivalului Studenţesc Naţional „Studenţiada” de la Târgu Jiu

Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” – în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Gorj, Crucea Roşie Gorj – organizează, în perioada 17-23 noiembrie 2014, ediţia a IX-a a Festivalului Studenţesc Naţional „Studenţiada”.
Festivalul „Studenţiada” este unul dintre cele mai mari evenimente studenţeşti din România şi se desfăşoară în 14 centre universitare din ţară. Evenimentul va reuni, sub egida sa, activităţi din sectoare precum educaţie, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.
Uniunea Naţională a Studenţilor din România, organizatorii evenimentului, şi-a propus să ofere studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgovişte, Târgu-Jiu, Târgu-Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bacău zile pline de activităţi inedite, menite să îi ajute să deprindă competenţe necesare dezvoltării personale, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS