9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 14-20 noiembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 14-20 noiembrie

”Jocurile foamei: Revolta - Partea I” va fi prezentat în avanpremieră în această săptămână la Cinema Colours Craiova (Foto: cinemagia.ro)
”Jocurile foamei: Revolta – Partea I” va fi prezentat în avanpremieră în această săptămână la Cinema Colours Craiova (Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema Craiova aduce în atenţia publicului şi în această săptămână filme noi şi populare. Vă prezentăm mai jos producţiile cinematografice care vor rula în următoarea perioadă la Colours Cinema, precum şi programul proiecţiilor.

Fury – Furia: Eroi anonimi
Regia: David Ayer
Cu: Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman, Jon Bernthal, Brad Pitt
Gen: Acţiune, Dramă, Război
Durata: 135 minute

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenţiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 13:45

The Boxtrolls – Boxtroli
Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi
Cu: Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Nick Frost
Gen: Aventuri, Familie
Durata: 96 minute

„Boxtroli” este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 12:00
Sâmbătă – Duminică: orele 10:15; 12:00
Luni – Joi: ora 12:00

John Wick
Regia: David Leitch, Chad Stahelski
Cu: Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Keanu Reeves, Adrianne Palicki
Gen: Acţiune,Thriller
Durata: 101 minute

Keanu Reeves revine la genul action cu John Wick, un film în care intepretează personajul titular, un asasin plătit retras din activitate. Deşi a lăsat praful să se aşeze pe colecţia de arme, Wick va începe să le folosească din nou pentru a se răzbuna pe gangsterii care i-au ucis câinele, singura amintire de la soţia sa decedată. Conştient că acesta e doar începutul unei răfuieli pe viaţă şi pe moarte, Wick nu se va da în lături de la nimic pentru a-i lichida pe gangsterii conduşi de periculosul Viggo Tarasov (Michael Nyqvist). Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 13:00; 19:30

Interstellar – Interstellar: Călătorind prin univers
Regia: Christopher Nolan
Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Gen: Aventuri, Mister, SF
Durata : 169 minute

„Interstellar” urmăreşte un grup de exploratori care descoperă noi găuri de vierme şi le vor explora pentru a învinge limitele omului în călătoria în spaţiu şi pentru a cuceri vastele teritorii în călătoriile lor interstelare. Filmul va aduce în prim plan efectele devastatoare pe care le poate aduce suprapopularea planetei şi lipsa de hrană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 20:30

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? – Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?
Regia: Philippe de Chauveron
Cu: Noom Diawara, Julia Piaton, Frédéric Chau, Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan
Gen: Comedie

Claude şi Marie Verneuil, aparţinând marii burghezii catolice de provincie, sunt nişte părinţi mai degrabă de „modă veche”. Însă s-au străduit întotdeauna să fie deschişi. Pilulele s-au dovedit, însă, greu de înghiţit atunci când prima dintre fiicele lor s-a căsătorit cu un musulman, a doua cu un evreu şi cea de-a treia cu un chinez. Speranţele lor de o vedea, în sfârşit, pe una dintre ele căsătorindu-se la  biserică s-au canalizat, aşadar, pe mezina, care, aleluia, tocmai a întâlnit un bun catolic. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 18:30

Magic in the Moonlight – Magie în lumina lunii
Regia: Woody Allen
Cu: Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden,Jacki Weaver
Gen: Comedie, Dramă
Durata: 97 minute

Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puţini ştiu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorţos cu o părere excelentă despre sine. Cu un dinte împotriva escrocilor din lumea spiritismului, Stanley acceptă o „misiune” pe Coasta de Azur, unde ajunge la reşedinţa familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvăzătoarea Sophie (Emma Stone). Doar că magia sudului Franţei, frumuseţea lui Sophie şi bănuiala că poate tânăra nu este o impostoare îl vor face pe Stanley să-şi schimbe punctul de vedere asupra situaţiei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 17:20

Northmen: A Viking Saga – Saga vikingilor
Regia: Claudio Fäh
Cu: Tom Hopper, Ed Skrein
Gen: Acţiune, Aventuri
Durata: 110  minute

Un grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singură şansă, retragerea într-o aşezare a semenilor lor, Danelag, doar că drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută. Călătoria lor se va transforma într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, căci un duşman de moarte îşi va trimite cei mai viteji soldaţi pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţarea vikingă. Siguri că o confruntare faţă în faţă nu are sorţi de izbândă, vikingii trebuie să-şi regândească strategia pentru a scăpa de pericol… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:30

Eliza Graves
Regia: Brad Anderson
Cu: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley, Michael Caine
Gen: Thriller
Durata: 112  minute

Când  Edward (Jim Sturgess) soseşte la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, şi de echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn (David Thewlis) şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 15:00

The Good Lie – O minciună necesară
Regia: Philippe Falardeau
Cu: Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany
Gen: Dramă
Durata: 110 minute

Mamere şi Theo sunt fiii conducătorului unui sat din sudul Sudanului. Când miliţiile din nord le atacă satul, distrugându-le casele şi omorându-le părinţii, fiul cel mare, Theo, este obligat să-şi asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravieţuitori ai masacrului, printre care se afla şi sora sa, Abital. Dar ţinuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viaţa în pericol. Pe drumul plin de peripeţii, către tabăra de refugiaţi Kakuma, din Kenya, ei se întâlnesc cu alţi copii fugari, legând o prietenie strânsă cu Jeremiah, care, la 13 ani, este deja pornit pe calea credinţei şi cu Paul, ale cărui calităţi devin esenţiale în lupta lor pentru supravieţuire.  După 13 ani, copiilor, care au devenit între timp adulţi, li se va oferi şansa de a părăsi tabăra şi de a se stabili în America. Când sosesc în Kansas City, Missouri, ei sunt întâmpinaţi de Carrie Davis (Witherspoon), o consilieră a agenţiei pentru forţa de muncă, care trebuia să-i ajute să-şi găsească o slujbă—lucru de loc uşor, dacă ne gândim că întrerupătorul electric sau telefonul erau noutăţi absolute pentru ei.  Deşi Carrie s-a ferit întotdeauna de implicarea emoţională, aceşti refugiaţi, care trebuie să se acomodeze în primul rând cu secolul XXI pentru a-şi reface vieţile distruse, au o nevoie disperată de ajutor şi afecţiune. Astfel, Carrie e nevoită să se implice în explorarea acestui teritoriu virgin, apelând la ajutorul şefului ei, Jack (Corey Stoll). Împreună, aceşti rătăciţi ai sorţii şi aceşti străini, reuşesc să găsească atât partea distractivă a diferenţelor culturale cât şi partea dureroasă dar şi dătătoare de speranţă a vieţii din America. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 16:20

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Jocurile foamei: Revolta – Partea I – AVANPREMIERĂ
Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Gen: Acţiune, Aventuri, Dramă, SF
Durata: 123 minute

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 20:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS