24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident teribil la ieșirea din Pielești

Accident teribil la ieșirea din Pielești

Un băiat de 11 ani şi unchiul său, un bărbat de 46 de ani, au murit în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident de circulaţie violent, produs în apropierea localității doljene Pielești. Alte trei persoane – două fete, de 10, respectiv 13 ani, și un bărbat de 41 de ani – au fost rănite grav în urma accidentului.
Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Cristinel Vasile, de 46 ani, din comuna Călui, judeţul Olt, care conducea un autoturism Volkswagen Golf pe DN 65, dinspre Craiova către Balş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o autoutilitară Mercedes condusă regulamentar din sens opus de craioveanul Irinel Ciobanu, de 32 de ani. Accidentul a avut loc în jurul orei 22.45, într-o curbă, la ieșirea către Balș din comuna Pielești.
În urma impactului violent, Cristinel Vasile și Alexandru, nepotul său de 11 ani, pasager în autoturismul Volkswagen Golf, au murit pe loc. Pompierii au trimis la locul accidentului două ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Dolj alte două ambulanțe. Pompierii au reușit să scoată din autoturismul VW Golf avariat alte trei victime – pe Tomiţă Gheorghescu, de 41 de ani, din comuna doljeană Robăneşti, dar și doi copii. Este vorba de Daniela, de 13 ani, sora lui Alexandru, și de Andreea, de 10 ani, verișoara lui Alexandru și a Danielei. Ambele fete sunt din comuna Oboga, județul Olt. Cei trei răniți au fost transportați în stare gravă la Spitalul de Urgență Craiova, iar ieri-dimineață, fata de 13 ani a fost dusă cu o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“ din Bucureşti.
Potrivit polițiștilor de la Rutieră, bărbatul de 41 de ani a suferit multiple fracturi în urma accidentului, iar fata de zece ani este în comă, ambii rămânând internați la Spitalul de Urgență Craiova.
În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este Cristinel Vasile care nu a adaptat viteza în curbă, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, unde a lovit autoutilitara care circula regulamentar din sens invers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS