12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljReținut pentru contrabandă cu țigări

Reținut pentru contrabandă cu țigări

Un bărbat de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost reținut sâmbătă noaptea, după ce a fost prins de polițiștii de la Rutieră în timp ce transporta cu o autoutilitară aproape 20.000 de pachete de țigări de contrabandă.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, sâmbătă noaptea, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au oprit în trafic, în comuna Podari, pe Nicușor Predoaica, de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care conducea o autoutilitară Mercedes. În urma controlului, în mașina condusă de bărbatul de 46 de ani, oamenii legii au găsit 19.990 de pachete de ţigări netimbrate, motiv pentru care au chemat colegii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru a continua cercetările. Ulterior, oamenii legii au stabilit că „ţigările identificate provin din contrabandă, iar valoarea acestora pe piaţă se ridică la 240.000 de lei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă“.
Polițiștii doljeni au hotărât să-l rețină pentru 24 de ore pe Nicușor Predoaica, care a fost dus în arestul IPJ Dolj. Oamenii legii au mai precizat că țigările și autoutilitara Mercedes au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar suspectul urma să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Nicușor Predoaica nu este la prima „întâlnire“ cu oamenii legii. Bărbatul a fost trimis în judecată în iulie, anul acesta, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat. Dosarul în care este judecat inculpatul se află pe rolul Tribunalului Mehedinți, următorul termen de judecată fiind stabilit pentru 19 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS