17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: 50 de dosare pentru "Casa verde" au fost aprobate

Olt: 50 de dosare pentru „Casa verde” au fost aprobate

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat în urmă cu două zile o nouă listă cu dosare verificate în cadrul programului „Casa Verde”, sesiunea de finanţare 1 iunie 2011, scrie gazetanoua.ro.

Din cele 52 de dosare analizate de AFM pentru judeţul Olt, 50 au fost aprobate şi două respinse. Persoanele din judeţul Olt ale căror dosare au fost aprobate în cadrul programului „Casa verde”, publicate în lista din 4 noiembrie 2014, pe pagina de internet a AFM, au la dispoziţie 60 de zile, începând cu data de 24 noiembrie 2014, pentru a se prezenta la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Olt pentru semnarea contractelor de finanţare. În caz contrar, acestea riscă să piardă finanţarea.

Solicitanţii din judeţul Olt ale căror dosare de finanţare au fost respinse şi care se regăsesc pe lista afişată în data de 4.11.2014 pe pagina de internet a AFM, www.afm.ro, pot depune contestaţii la Administraţia Fondului pentru Mediu în termen de 10 zile de la data 5.11.2014, numai la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu sau în format electronic la adresa [email protected].
Contractul de finanţare intră în vigoare la data semnării lui de către ambele părţi (Administraţia Fondului pentru Mediu şi solicitant) şi este valabil până la finalizarea proiectului, dar nu mai târziu de 12 luni de la data semnării.
„După semnarea contractului de finanţare şi după finalizarea proiectului, beneficiarul este obligat să facă dovada achitării integrale a serviciilor, produselor sau lucrărilor aferente proiectului, odată cu depunerea dosarului de decontare la APM Olt”, a precizat Dorel Şteomlega, directorul executiv al instituţiei.

La nivelul judeţului Olt, prin programul „Casa Verde” sesiunea de finanţare 2011, au fost depuse 677 dosare de finanţare, din care până la această dată au fost verificate 604. Dintre
acestea, 577 au fost acceptate şi 27 respinse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS