21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” deschide oficial Stagiunea 2014 – 2015

Craiova: Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” deschide oficial Stagiunea 2014 – 2015

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” deschide oficial Stagiunea 2014 – 2015 printr-o reprezentație ce va avea loc vineri, 7 noiembrie, de la ora 19:00. Este vorba despre o coproducţie a Teatrului “Colibri” şi a Liceului de Arte “Marin Sorescu”. Spectacolul de gală va îmbina o retrospectivă a stagiunii trecute cu momente din reprezentațiile repertoriului actual.

Colajul de melodii cuprinde piese celebre precum: „Cançăo Do Mar” , „In Noctem” (din “Harry Potter”), „The Second Waltz” de Shostakovich, „My Sweet and Tender Beast”  de Eugen Doga, „An Epic Age”, „Anytime, Anywhere”, în interpretarea Corului și Orchestrei Liceului de Arte “Marin Sorescu”, dirijor Florian George Zamfir.
În momentele de animație se vor recunoaște păpuși, decoruri, costume, recuzită, fragmente din poveștile Fabricii electroCOLIBRI ca: “Eu sunt Shakespeare”, “Sarea în bucate”, “Inimă de piatră”, “Fata babei și fata moșneagului”, “Rățușca cea urâtă”.

Spectacolul de gală este coordonat de Rodica și Mugur Prisăcaru, actori alături de care, pe scenă, publicul se va bucura să-i revadă pe Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Cosmin Dolea. Sunetul este asigurat de Costi Bîrțan, luminile de Laurențiu Milici, iar proiecția video o va face Iulia Enculescu.
De asemenea, în cadrul deschiderii stagiunii, elevii care urmează cursurile de artă plastică îşi vor expune lucrările și se vor ocupa de însuflețirea clădirii Teatrului “Colibri”.
Printre oaspeții galei se numără și actorul Marcel Iureș, fondatorul și directorul Teatrului ACT din București.

Preţul biletului pentru spectacolul de vineri este de 10 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS