19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Minori prinşi conducând autoturisme pe drumurile publice

Dolj: Minori prinşi conducând autoturisme pe drumurile publice

Poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Breasta au depistat azi noapte un adolescent de 19 ani, din comuna Brabova, sat Urdinița, în timp ce conducea pe DJ 606 E, în staul Gogoșița, un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Tot azi noapte, în jurul orei 1.45, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi Poliţiei Locale Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe bulevardul Oltenia, au depistat un adolescent de 16 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici-o categorie de vehicule.
Câteva minute mai târziu, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi Poliţiei Locale Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Elena Farago, au depistat un tânăr de 17 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici-o categorie de vehicule.
În toate cele trei cazuri, tinerii vor fi cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS