6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTraficul feroviar pe segmentul de cale ferată Topleț - Băile Herculane rămâne închis

Traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Topleț – Băile Herculane rămâne închis

CFR Călători informează că până la redeschiderea traficului feroviar pe segmentul de cale ferată Topleț – Băile Herculane, trenurile vor circula conform programului de mai jos.

Circulație pe ruta ocolitoare, prin Valea Jiului:

trenul IR 72-1 București Nord – Craiova – Timișoara Nord – Curtici va circula ca tren IR 12272-1 pe ruta deviata: București Nord – Craiova – Filiași – Cărbunești – Târgu Jiu – Simeria – Arad – Curtici, cu plecare din București Nord la ora 05.45 și sosire la Curtici la ora 16.40. Călătorii care au ca punct de plecare/ destinație stațiile Strehaia, Balota, Drobeta Turnu Severin, Orșova, Băile Herculane, Caransebeș, Lugoj și Timișoara Nord vor fi îndrumați de personalul feroviar la trenul IR 1691 București Nord – Timișoara la care se va asigura transbordarea cu mijloace auto între stațiile Orșova și Băile Herculane.

trenul IR 73-2 Curtici – Timișoara Nord – Craiova – București Nord va circula ca tren IR 12273-2 pe ruta deviata: Curtici – Arad – Simeria – Târgu Jiu – Cărbunești – Filiași – Craiova – București Nord, cu plecare din Curtici la ora 12.10 și sosire în București Nord la ora 22.46.

Transbordare cu mijloace auto:

pe ruta Arad – Timișoara Nord – Băile Herculane – Orșova – București Nord va circula suplimentar trenul IR 12992 Arad (plecare 12.45) – Băile Herculane, cu transbordare auto intre stațiile Băile Hercuale și Orșova la trenul suplimentar IR 12994 Orșova (plecare 17.45) – București Nord.

la trenurile IR 1692, IR 1691 și IR 1693 Timișoara Nord – Băile Herculane – Orșova – București Nord și retur se va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto intre stațiile Băile Herculane și Orșova și retur.

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri, precum și posesorii de abonamente vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul/ călătoriile neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată și reglementarilor în vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la http: //www.cfrcalatori.ro/2482.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se informeze la birourile de informații în legătură cu modificările survenite în circulația trenurilor, să ne contacteze la numărul de telefon 021/ 9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații. Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/ Informații Telefonice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS