19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalÎmbietoarea atmosferă tradiţională de la Hanul Domnesc

Îmbietoarea atmosferă tradiţională de la Hanul Domnesc

Pe bulevardul Carol I, în apropiere de gară, Hanul Domnesc ademeneşte craiovenii cu inconfundabila savoare a bucatelor tradiţionale. În plină vară, ne oprim în curtea interioară, unde se află o terasă răcoroasă, încadrată de sălcii.

Noul management al restaurantului Hanul Domnesc ne împărtăşeşte câteva lucruri despre farmecul locului. „Încercăm să fim atenţi la detalii, să anticipăm nevoile clienţilor noştri. La aniversări, de exemplu, tortul este din partea casei. Dacă ne trece pragul o gaşcă mai mare, avem platouri ţărăneşti gigant, reci sau calde, numai bune de savurat. Avem, bineînţeles, şi platouri pentru două persoane, pentru cupluri care vor să petreacă o seară în doi în oraş“.
Hanul Domnesc găzduieşte, în plus, felurite evenimente, precum petreceri surpriză, botezuri, aniversări.
Aşa cum îi spune şi numele, restaurantul îşi aşteaptă oaspeţii cu bucate domneşti, îmbietoare, precum puiul la ceaun în vas mare de pământ, cu mămăliguţă şi saramură ca la mama acasă, lipii ţărăneşti, împrietenite bine cu un vin rece.
Pentru ca tabloul autentic românesc să fie complet şi pentru că românului îi place voia bună, în fiecare seară cântă cunoscutul taraf de lăutari „Gorocilă“.
Hanul Domnesc se găseşte pe bulevardul Carol, la numărul 126, imediat după sensul giratoriu de la rond, în direcţia Universitate. Dacă doriţi să vă faceţi planurile din timp, puteţi suna pentru o rezervare la numărul de telefon 0765995627. Meniul îl puteţi frunzări la adresa http://www.hanuldomnesccraiova.ro/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS