16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Chevrolet furat din 2009 descoperit în vama PF I

Mehedinţi: Chevrolet furat din 2009 descoperit în vama PF I

Un autoturism marca Chevrolet Epica a fost confiscat luni seară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier (PF) I,  după ce fost furat din Ungaria din anul 2009.
Un bărbat, de 43 de ani,din Mehedinţi, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism marca Chevrolet Epica.
„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale au stabilit că autoturismul aparţine unui alt proprietar şi figurează ca fiind furat din Ungaria din data de 17.04.2009. Autoturismul în valoare de 10.00 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt IJPF Mehedinţi.
Se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră poate fi încadrată ca şi infracţiune de tăinuire la furt.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS