13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn grup de eleve a învăţat să facă aranjamente florale

Un grup de eleve a învăţat să facă aranjamente florale

http://www.youtube.com/watch?v=46ii_nF7eKo

Copiii fac ultimele pregătiri înainte de venirea Crăciunului. Pentru ei, fiecare detaliu este important, lucrat cu multă grijă, în speranţa că Moş Crăciun le va îndeplini dorinţele. Având în vedere aceste aspecte, un grup de eleve din Malu Mare a mers într-o florărie din Craiova pentru a face decoraţiuni pentru masa festivă. Fetele au primit sprijin şi din partea angajaţilor pentru realizarea lor.
„Prin această activitate încercăm să dezvoltăm creativitatea copiilor, să ne relaxăm, mai ales că suntem în preajma Sărbătorilor de iarnă. Am pus astfel la dispoziţia fetelor tot ce le este necesar pentru a realiza aranjamente, globuri, flori, conuri şi crenguţe de brad“, a precizat Andreea Melinescu. Cu această ocazie, fetele au desluşit tainele acestui meşteşug.
„Nu am mai făcut astfel de aranjamente până acum. Este prima dată. Şi voi folosi ceea ce am învăţat şi acasă, să văd dacă mai reuşesc, ca să pun în mai multe locuri din casă astfel de decoraţiuni, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Nu o să lipsească nici bradul. Mami şi tati au plecat să-l cumpere“, a spus Georgiana Dobre. Pentru Alexia Apostol, venirea lui Moş Crăciun este un moment emoţionat, aşteptat de mult timp. „Nu am o dorinţă anume. Să îmi aducă ce vrea. Vreau să ştiu doar că mi-a trecut pragul şi mi-a lăsat ceva cadouri. Şi pentru ca această sărbătoare să fie mai frumoasă, învăţ să fac şi câteva aranjamente specifice“, a spus copila. După ce au terminat de realizat decoraţiunile, fetele le-au luat acasă. O parte din ele vor fi cadouri pentru persoanele dragi. „O să dau acest aranjament mamei. Şi de Crăciun o să mai iau şi un buchet de flori“, a spus Miruna Bianca Fogaru. De altfel, pe lângă decoraţiuni, copiii au primit şi primele dulciuri cadou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS