19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO maşină condusă de un angajat al Ambasadei României la Sofia a lovit un muzician bulgar, care a murit

O maşină condusă de un angajat al Ambasadei României la Sofia a lovit un muzician bulgar, care a murit

Un autoturism condus de un angajat al Ambasadei României la Sofia a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia un cetăţean bulgar a fost rănit, pentru ca ulterior acesta să decedeze, a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, Ministerul de Afacerilor  Externe.
Accidentul de circulaţie a survenit „la ieşirea din incinta misiunii diplomatice”, iar cetăţeanul bulgar „a fost rănit uşor”, se arată în răspunsul MAE.
„Potrivit informaţiilor disponibile, persoana accidentată a refuzat internarea, primind îngrijiri medicale în regim ambulatoriu, după care a părăsit spitalul”, mai precizează MAE.
Şoferul autoturismului a oferit explicaţii cu privire la accident autorităţilor bulgare competente.
Potrivit presei bulgare, cetăţeanul decedat este Rosen Todorov (57 de ani), un muzician cunoscut în Bulgaria.
Martorii susţin că Todorov a fost accidentat imediat după ce a coborât din tramvai. Muzicianul a fost transportat la spital, dar a refuzat să se interneze. După ce a fost consultat de un specialist, Rosen Todorov a plecat acasă unde a murit la scurt timp.
Autopsia a arătat că bărbatul a decedat în urma unor leziuni cerebrale grave rezultate în urma impactului cu autoturismul.
Rudele sale cer despăgubiri de la autorul accidentului, mai scrie presa bulgară.
Publicaţia Blitz susţine că maşina implicată în accident îi aparţine lui Adrian Dobrin, dar nu precizează dacă acesta se afla sau nu la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS