12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVicepreşedintele CJ Olt, învinuit de ucidere din culpă, va fi cercetat în libertate

Vicepreşedintele CJ Olt, învinuit de ucidere din culpă, va fi cercetat în libertate

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Marius Oprescu, învinuit de ucidere din culpă în urma unui accident rutier în care a fost implicat, va fi cercetat în libertate, informează Agerpres.ro. Magistraţii Judecătoriei Slatina au respins cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind arestarea preventiva a lui Marius Oprescu şi au dispus faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi ţara, pe o perioadă de 30 de zile, până pe data de 24 noiembrie. Vicepreşedintele CJ Olt trebuie să respecte şi mai multe obligaţii, printre care aceea de a nu purta şi a nu folosi arme. Soluţia pronunţată de Judecătoria Slatina va fi atacată cu recurs.

După ce a aflat decizia magistraţilor de la Judecătoria Slatina, Marius Oprescu a declarat că nu se consideră vinovat şi că e regretabil că a murit un om. Oprescu a transmis condoleanţe familiei celui decedat.

Vicepreşedintele CJ Olt este învinuit de ucidere din culpă după ce a fost implicat într-un accident rutier cu mai multe victime, dintre care una a decedat la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS