15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal Vicepreşedintele CJ Olt, reţinut pentru 24 de ore

Vicepreşedintele CJ Olt, reţinut pentru 24 de ore

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost reţinut, aseară, pentru 24 de ore, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, potrivit b1tv.ro. Oprescu este urmărit penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, abuz în serviciu și fals privind identitatea.

Oprescu a intrat cu mașina sa, la începutul acestei luni, într-o căruță, incident rezultat cu patru victime, în drumul său de întoarcere de la o petrecere. Trei săptămâni mai târziu  una dintre victime a decedat la spital, acuzațiile aduse lui Oprescu fiind acum de ucidere din culpă.

Urmărirea penală a fost începută și pe numele unui doctor de la Spitalul din Slatina, acuzat de abuz în serviciu și favorizarea infractorului. Procurorii cercetează și modul în care i-au fost recoltate probele lui Oprescu, nefiind găsit alcool în sângele recoltat acestuia imediat după accident.  De asemenea, Marius Oprescu se afla în noaptea accidentului la volanul unei mașini aparținând ISU Olt, cumpărată cu fonduri europene, deși nu avea de ce să conducă un astfel de autoturism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS