28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalMisiunea FMI se întâlneşte în această seară cu reprezentanţii sindicatelor

Misiunea FMI se întâlneşte în această seară cu reprezentanţii sindicatelor

Reprezentanţii sindicatelor se întâlnesc în această seară cu echipa Fondului Monetar Internaţional (FMI), pe agenda discuţiilor figurând legea dialogului social, salariul minim şi reforma în sănătate, informează Agerpres.ro. Astăzi delegaţia FMI a fost la Palatul Victoria, pentru a discuta cu reprezentanţii Guvernului, şi s-a întâlnit şi cu conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), preşedintele Autorităţii informându-i pe reprezentanţii organismelor internaţionale asupra priorităţilor autorităţii în privinţa pieţei asigurărilor, a pieţei de capital şi a sectorului de pensii private.

Ieri, misiunea FMI, condusă de Andrea Schaechter, a discutat, la Ministerul Finanţelor Publice, cu ministrul delegat Liviu Voinea despre proiectul rectificării bugetare şi proiecţiile privind bugetul pe anul 2014.

Misiunea FMI efectuează o vizită la Bucureşti în perioada 22 octombrie – 5 noiembrie, pentru discuţii privind evaluarea Acordului Stand-By cu România, care a fost aprobat pe 27 septembrie de boardul Fondului. Misiunea FMI are loc în comun cu echipe ale Comisiei Europene şi Băncii Mondiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS