21.2 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Magazine prădate de patru minori (video)

Craiova: Magazine prădate de patru minori (video)

http://www.youtube.com/watch?v=LDrqtLPiQmw

Patru minori de etnie romă din municipiul Craiova sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi din magazine, una dintre „loviturile” lor fiind surprinse de camerele de supraveghere ale unei farmacii de pe Calea Bucureşti din Craiova, de unde au şutit 710 lei.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, poliţişti Secţiei 2 i-au identificat şi prins pe Ion A., de 10 ani, Viorica A., de 13 ani, Florentina M., de 12 ani şi Florian M., de 11 ani, toţi din Craiova, suspectaţi de comiterea mai multor furturi. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că, în dimineaţa zilei de miercuri, cei patru minori au sustras dintr-o farmacie de pe strada Calea Bucureşti din Craiova suma de 710 lei.

Pe imaginie surprinse de camerele de supravehghere ale farmaciei se vede cum minorii acţionează după metoda distragerii atenţiei, iar unul dintre ei intră după tejghea şi ia un plic cu bani pe care îl găseşte într-un sertar. Patronul farmaciei a povestit că minorii au vărsat o sticlă de apă în faţa farmaciei, iar când farmacista s-a dus să ia un mop, unul dintre ei a intrat prin spate, printr-un birou, a ajuns după tejghea şi a furat banii.
Poliţiştii doljeni au mai explicat că aceiaşi minori sunt autorii altor două furturi cu un prejudiciu mult mai mare. Este vorba de un magazin de rochii de mireasă de pe strada Lipscani, de unde au forat suma de 6.500 de lei şi de un magazin alimentar de pe strada A.I.Cuza, de unde au furat 3.050 de lei. Oamenii legii spun că cei patru minori sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS