19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Poliţiştii rutieri au reţinut 19 permise într-o singură zi

Dolj: Poliţiştii rutieri au reţinut 19 permise într-o singură zi

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au continuat acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de neacordarea de prioritate de trecere pietonilor şi de traversările neregulamentare, acţiunea soldându-se cu 19 permise de conducere reţinute.

Potrivit uni comunicat al IPJ Dolj, au fost constatate 126 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate amenzi în sumă totală de 17. 620 lei, dintre care 19 pentru neacordare prioritate pietonilor şi alte 45 amenzi au fost aplicate pentru traversări neregulamentare. Totodată, oamenii legii au reţinut 19 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Spre exemplu, Claudia B., de 36 ani, din Craiova a condus un autoturism pe Calea Bucureşti şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversare pe marcaj. Aceasta a fost sancționată conf. OUG 195/2002R. şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS