14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact violent în intersecţie

Impact violent în intersecţie

Accident ieri-dimineaţă la intersecţia a două străzi din Drobeta Turnu Severin. Un taximetru în care se aflau şoferul şi o tânără, de 28 de ani, a fost lovit de un jeep care nu a respectat culoarea semaforului. Maşina de teren înmatriculată în Irlanda era condusă cu viteză pe străzile municipiului.
În urma impactului, taximetristul s-a lovit la cap, rămânând inconştient timp de mai multe minute, iar clienta sa a suferit mai multe lovituri în zona feţei. Şoferul jeep-ului s-a speriat foarte tare, având probleme cu inima.
Tânăra a fost transportată la spital de un echipaj SMURD, iar taximetristul a fost şi el dus la spital pentru efectuarea unui tomograf.
„Cu toate că impactul a fost destul de violent, după cum arată maşinile, victimele nu sunt în pericol. Şoferul taxiului a fost inconştient mai multe minute, primind o lovitură la cap, însă şi-a revenit, iar tânăra a suferit câteva excoriaţii în zona feţei. Ambii vor fi transportaţi la spital, iar şoferul va fi supus unui examen computer tomograf. Şoferul jeepului nu a avut nevoie de internare, doar i-a crescut tensiunea din cauza sperieturii“, a declarat Marin Iorga, medic SJA Mehedinţi.
Şoferul vinovat nu a vrut să meargă la spital şi spune că nu îşi mai aminteşte cum s-a izbit de taximetru.
„Nu ştiu cum s-a întâmplat, nu mi-am dat seama, taximetristul a apărut din scurt. Nu mai ştiu“, a încercat să se scuze şoferul vinovat.
Cel mai probabil, şoferul jeepului se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi va rămâne fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS