20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 21 de şoferi au rămas fără permis

Dolj: 21 de şoferi au rămas fără permis

În cursul zilei de ieri, efectivele Serviciului Rutier Dolj- B.D.N.E., au organizat şi executat o acţiune pe linia defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Dolj, pe drumurile naţionale şi europene, 21 de şoferi rămânând fără permis, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

Totodată, poliţiştii împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat şi pe linia verificării legalităţii transportului rutier de mărfuri şi persoane şi prevenirea accidentelor cauzate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversarea străzii regulamentar şi de traversările neregulamentare.

Poliţiştii rutieri au constatat 182 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 28000 lei. Astfel, au fost aplicate 60 sancţiuni pentru traversări neregulamentare, 12 sancţiuni conducătorilor auto tranport marfă, alte 7 amenzi au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice, iar 17 soferi au fost sancţionaţi pentru neacordare de prioritate pietonilor.

De asemenea, 21 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS