19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Proiect studenţesc "Ministagiune de Toamnă"

Craiova: Proiect studenţesc „Ministagiune de Toamnă”

Casa de Cutură a Studenților din Craiova derulează în perioada 1 octombrie 2013 – 28 decembrie 2013 proiectul studențesc „Ministagiune de Toamnă”.   În cadrul acestui proiect trupa de teatru Face Act a Casei de Cultură a Studenților din Craiova va pune în scenă trei spectacole de teatru.
Teatrul reprezintă genul de artă în care comunicarea umană se manifestă în toate ipostazele sale: text, cuvânt, intonaţie, mimică, gest, mişcare, spaţiu, etc. Din acest motiv și în contextul luptei pentru obținerea titlului de capitală culturală europeană în care s-a înscris municipiul Craiova, Casa de Cultură a Studenților urmăreşte promovarea actului cultural în rândul tinerilor.

„Casa de Cultură a Studenților din Craiova susține prin proiectele sale tinerii cu inițiativă. Încercăm prin tot ce facem să le oferim tinerilor studenți cât mai multe variante de petrecere a timpului liber prin activități ce își propun dezvoltarea apetitului pentru cultură”, a declarat Ionuț Dumitrache, director CCS Craiova.
„Prin spectacolele pe care le vom pregăti în cadrul acestui proiect, încercăm să îi provocăm pe tineri să își depășească limitele. Sunt spectacole inspirate din realitățile societății în care trăim, spectacole comice cu mesaje pozitive”; a declarat actrița Mirela Găman, coordonator Face Act.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS