19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Impact violent într-o intersecţie din Severin

Mehedinţi: Impact violent într-o intersecţie din Severin

Un accident s-a petrecut în această dimineaţă la intersecţia a două străzi din Drobeta Turnu Severin. Un taximetru în care se afla şoferul şi o tânără de 28 de ani a fost lovit de un autoturism de teren înmatriculat în Irlanda, care nu a a oprit la stop. În urma impactului, taximetristul s-a lovit la cap, fiind inconştient pentru mai multe minute, iar femeia s-a ales cu mai multe răni în zona feţei.  

Tânăra a fost transportată la spital de un echipaj SMURD, iar taximetristul a ajuns şi el dus la la spital pentru efectuarea unui tomograf.

„Cu toate că impactul a fost destul de violent, după cum arată maşinile, victimele nu se află în pericol. Şoferul taximetrului a fost inconştient mai multe minute, primind o lovitură la cap, însă şi-a revenit, iar tânăra a suferit câteva rîni în zona feţei. Ambii vor fi transportaţi la spital, iar şoferul va fi supus unui examen computer tomograf. Celălalt şofer, din jeep, nu a avut nevoie de internare, doar i-a crescut tensiunea din cauza sperieturii.” a declarat Marin Iorga, medic SJA Mehedinţi.

Cel mai probabil, şoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi va rămâne fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS