11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Au furat din bibliotecă

Dolj: Au furat din bibliotecă

Poliţiştii din Segarcea au prins cinci tineri, dintre care patru minori, care au sustras bunuri din biblioteca din localitate. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, vineri poliţiştii din Segarcea au fost sesizaţi de către o femeie din localitate cu privire la faptul că joi noaptea persoane necunoscute au pătruns în incinta bibliotecii din municipiu si au sustras o unitate centrală de calculator, un monitor LCD, boxe audio şi suma de 60 lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că autorii au pătruns în interiorul bibliotecii prin spargerea geamului de la o fereastră.  În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi faptuitorii în persoana lui Viorel D, 18 ani, R.I., 16 ani, ambii din oraşul Segarcea, M.I., 17 ani, C.P., 15 ani şi S.N., 14 ani, toţi trei din comuna Cerăt, Dolj.

Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite unităţii prejudiciate, politiştii întocmind în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de politiştii doljeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS