15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Vreau să iau bătaie de la Olguţa“

„Vreau să iau bătaie de la Olguţa“

http://www.youtube.com/watch?v=d1e6KXe4bi0

Pe 12 noiembrie 2011, activiştii Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), s-au adunat la Sala Sporturilor din Craiova pentru a se pregăti de campania alegerilor generale din 2012. Printre vedetele reuniunii, s-au numărat Cristian Popescu Piedone – primarul Sectorului 4 Bucureşti şi Antonie Solomon – primarul Craiovei, despre care Piedone a avut numai cuvinte de laudă. „Cât despre Solomon, ce să vă mai spun? E împăratul vostru. Îl cunosc de pe vremea când eram colaborator la o televiziune şi veneam şi făceam câteva emisiuni prin Craiova. A rămas acelaşi om. Nu ar fi fost iubit, nu ar fi fost votat, dacă după vorbele din campanie nu ar fi rezultat şi faptele domnului Solomon“, a spus Piedone, citat de GdS. Ceremonia a luat sfârşit cu un foc de artificii şi aplauze.

„Animăluţele“ Olguţei vin din sectorul 4

Octombrie 2013: UNPR face parte din structura USL, iar primar al Craiovei este Olguţa Vasilescu (PSD). Piedone a venit din nou într-o vizită la Craiova. A vizitat câteva obiective de interes şi a spus că vrea să se înfrăţească cu Olguţa.
„Vreau să am şi o soră. Eu sunt înfrăţit cu foarte multe oraşe, din România este unul singur. Am ales Craiova din dorinţa de a avea în frăţia asta şi o soră. (…) Nu ascund faptul că ne cunoaştem de foarte mult timp, suntem sub aceeaşi umbrelă astăzi, numită USL şi prin ambele vene… Că suntem fraţi, eu fratele mai mare. Vedeţi, am slăbit puţin! Cred că o să mă bage şi la sală la taekwondo să vedem cum mă voi descurca. Recunosc că vreau să iau bătaie de la o femeie frumoasă ca Olguţa. Indiferent cât va dura USL, eu şi cu Olguţa vom rămâne fraţi de astăzi înainte“, a declarat Popescu Piedone. La rândul său, primarul Lia Olguţa Vasilescu recunoaşte că a furat ideea cu „animăluţele“ verzi din sensurile giratorii de la primarul sectorului 4. „E o premieră ce se întâmplă astăzi la Craiova, în sensul că e prima oară când două oraşe din România se înfrăţesc. (…) La ora actuală, cred că sectorul 4 arată cel mai bine din Bucureşti în ceea ce priveşte spaţiile verzi. Eu când am devenit primar l-am sunat pe Piedone la vreo trei săptămâni şi l-am întrebat cum lucrează cu spaţiile verzi. Mi-au plăcut foarte mult animăluţele pe care aţi văzut şi dumneavoastră că au apărut şi în Craiova. Sper să fure şi domnul Piedone nişte idei de la noi, nu numai noi de la dumnealui“, a spus Olguţa Vasilescu. În vara acestui an, primăria craioveană a decorat giratoriile din oraş cu figurine alcătuite din verdeaţă: crocodil (3.840 de lei), cerb (2.640 de lei), caracatiţă (746 de lei), delfin cu cerc (2.200 de lei), elefant (2.200 de lei), fântână (3.200 de lei), surfer (2.200 de lei), velier cu catarge (13.524 de lei), cal cu jocheu (13.524 de lei) etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS