22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident mortal în comuna Coşoveni - UPDATE - FOTO

Dolj: Accident mortal în comuna Coşoveni – UPDATE – FOTO

Un accident grav de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 6, la intrarea în comuna doljeană Coşoveni. Din primele informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, care a trimis la locul accidentului două echipaje SMURD şi unul de descarcerare, evenimentul rutier s-a soldat cu un deces, alte trei persoane fiind rănite.


UPDATE (14:25) Un Mitsubishi Outlander cu numărul de înmatriculare DJ-12-ETA şi un autoturism Daewoo Nubira cu numărul de înmatriculare DJ-19-DMB s-au ciocnit frontal în comuna Coşoveni. Femeia care conducea Nubira, Cristina Dinuţ, de 33 de ani a decedat pe loc, iar fiul de cinci ani şi mama ei, Gheorghiţa Pavel, de 63 de ani, pasageri în maşină, au fost răniţi. În urma impactului, autoturismul Mitsubishi a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului, şoferul acestuia, Adrian Oprea, de 70 de ani, fiind şi el rănit. Toate cele trei persoane care au suferit răni au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră care se află în prezent la faţa locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei depăşiri neregulamentare în care s-a angajat autoturismul Nubira.

UPDATE (18.20)  Gheorghiţa Pavel, de 63 de ani, a murit în urmă cu câteva minute la spital, în urma rănilor suferite


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS