22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact mortal pe DN 65

Impact mortal pe DN 65

O femeie a decedat, iar soţul ei a fost rănit grav, după ce maşina cu care circulau pe DN 65 a lovit violent o autoutilitară care venea regulamentar din sens opus.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, craioveanul Gabriel Perieţeanu, de 49 de ani, care conducea o Dacia Solenza dinspre Balş către Craiova, în apropiere de comuna Pieleşti a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit violent cu partea dreaptă a maşinii o autoutilitară de transport marfă care circula regulamentar din sens invers. În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, Lina Perieţeanu, tot de 49 de ani, care ocupa locul dreapta-faţă al maşinii conduse de soţul său, a murit pe loc. Şoferul maşinii, care a fost rănit grav în urma accidentului violent, a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru a primi îngrijiri medicale. În schimb, şoferul autoutilitarei nu a suferit leziuni grave în urma impactului.
Poliţiştii care au făcut primele cercetări la locul accidentului au stabilit că şoferul Daciei a încercat să depăşească un autoturism, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de autoutilitara care venea din sens opus.
Oamenii legii au mai precizat că în cazul acestui accident se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS