10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPercheziţii în Craiova

Percheziţii în Craiova

Poliţiştii craioveni, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi ofiţerii BCCO Craiova, au descins, ieri-dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane despre care existau informaţii că deţin diverse bunuri provenite din furturi.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, în baza unor informaţii primite de la Ionuţ Dovlecioaica, arestat preventiv pe 13 septembrie pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, oamenii legii au efectuat, ieri-dimineaţă, patru percheziţii domiciliare în Craiova la tot atâtea persoane suspectate că au acasă bunuri provenite din furturi.
La locuinţele lui Suraj Văduva, Cătălin Mihai, Marin Fota şi a Elenei Mihai, poliţiştii au descoperit zece biciclete, două radiocasetofoane, o combină audio, o drujbă, 35 kg de cupru, două baterii auto, un recipient din inox, diverse piese auto, bunuri care nu au putut fi justificate de cele patru persoane şi care ar putea proveni din săvârşirea mai multor furturi. Bunurile, care au fost evaluate la 8.000 de lei, au fost ridicate de poliţişti şi urmează să fie înapoiate craiovenilor „călcaţi“ de hoţi.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi 66 de ţigarete confecţionate artizanal care conţin un amestec de fragmente vegetale ce ar putea fi droguri. Ţigările găsite au fost preluate de poliţiştii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, care le vor trimite la un laborator de specialitate. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, în urma acţiunii de ieri, patru persoane au fost ridicate şi duse la audieri pentru a explica de unde au bunurile descoperite în locuinţele lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS