10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAmânare în dosarul lui Antonie Solomon

Amânare în dosarul lui Antonie Solomon

Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a hotărât astăzi să amâne pentru joi, 12 septembrie, judecarea dosarului de corupţie în care sunt inculpaţi fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, omul de afaceri Cornel Penescu, fostul administrator al firmei PIC, Gheorghiţă Pieca, şi directorul magazinului PIC din Craiova, Dragoş George Stancu.

Reamintim că la data de 11 iulie, ÎCCJ l-a condamndat pe Antonie Solomon la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi fals intelectual, în timp ce Penescu a fost condamnat tot la trei ani de închisoare, pentru dare de mită în formă continuată. Ceilalţi doi inculpaţi din acest dosar de corupţie au fost şi ei condamnaţi – Pieca la un an de închisoare cu suspendare, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, iar Stancu la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru dare de mită.

După pronunţarea sentinţei inculpaţii au făcut recurs, dosarul fiind judecat începând de astăzi de completul de cinci judecători al aceleiaşi instanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS