13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFiliala ICR de la Craiova, inaugurată în februarie 2013

Filiala ICR de la Craiova, inaugurată în februarie 2013

Filiala de la Craiova a ICR va fi inaugurată în luna februarie a anului viitor, conform strategiei expuse în documentul „Programele Institutului Cultural Român (ICR)“, au anunţat vineri reprezentanții ICR, citaţi de Agerpres.
„Filialele cu sediul la Craiova, Cluj-Napoca și Baia Mare vor fi deschise în luna februarie. Un calendar al evenimentelor este în lucru și va fi făcut public la începutul lunii ianuarie. Filiala Oltenia, cu sediul la Craiova, va fi coordonată de directorul Gabriel Coșoveanu și de directorul adjunct Marcel Voinea (…)“, au precizat reprezentanții Institutului.
Filiala Oltenia, cu sediul la Târgu-Jiu, va fi inaugurată pe 25 ianuarie, fiind condusă de directorul Ion Deaconescu și de directorul adjunct Marilena Pârvulescu.
Filiala Moldova, cu sediul la Iași, va fi inaugurată pe 14 ianuarie. Aceasta va fi coordonată de directorul Cassian Maria Spiridon și de directorul adjunct Marius Chelaru. Filiala Dobrogea, cu sediul la Tulcea, va fi inaugurată pe 16 ianuarie. Filiala Banat-Crișana, cu sediul la Arad, va fi inaugurată pe 24 ianuarie.
În total, vor exista şapte filiale ale Institutului Cultural Român (ICR) în provinciile istorice ale țării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS