10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalScuterist ucis de un şofer neatent

Scuterist ucis de un şofer neatent

Un bărbat de 53 de ani din Craiova şi-a pierdut viaţa ieri, după ce a fost aruncat în faţa unei maşini de pe scuterul cu care circula pe bulevardul Nicolae Romanescu de un şofer care a deschis portiera fără să se asigure.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, ieri, în jurul orei 11.30, Vasile Bîru, de 46 ani, din Craiova, în timp ce staţiona cu o autoutilitară ISUZU pe bulevardul Nicolae Romanescu, a deschis portiera din stânga fără să se asigure şi a lovit scuterul condus de Marin Stupariu, de 53 de ani, tot din Craiova. Bărbatul a căzut pe asfalt şi a fost lovit în plin de un Cielo condus de Liviu Stanciu, de 49 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care nu a mai avut timp să evite impactul. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanţă SMURD, însă medicii nu i-au putut salva viaţa craioveanului, care a decedat din cauza rănilor grave suferite.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că Bîru a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS