12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalApartament cuprins de flăcări de la o lumânare

Apartament cuprins de flăcări de la o lumânare

Un apartament din Drobeta Turnu Severin a luat foc marţi seară din cauza unei candele aprinse. În apartamentul respectiv fusese sistată furnizarea energiei electrice după ce proprietara nu și-a plătit facturile la CEZ. Femeia stătea la lumânare, iar marți seară a aprins o candelă în sufragerie şi a plecat de acasă. Vecinii au simţit miros de fum şi au sunat la 112.
„Mirosea a fum, ca şi cum cineva ar fi dat foc la haine, şi am văzut că vine fum pe sub uşa de la intrare. Am ieşit pe scară şi am văzut că de la vecina din faţa noastră ieşea fumul. Am bătut la uşă, nu a răspuns nimeni şi atunci am sunat la 112“, a spus un locatar.
Iniţial, la aflarea veştii că apartamentul său a luat foc, proprietara le-a spus pompierilor că probabil cineva a spart uşa şi a incendiat casa, însă în cele din urmă a recunoscut că a lăsat o candelă aprinsă pe masa din sufragerie. Aproape 90% din locuinţă a fost distrusă.
„Cred că cineva mi-a dat foc pentru că vecinii nu mă suportă, dar am lăsat şi o candelă aprinsă pe masă înainte să plec pentru că nu mai am energie electrică“, a spus femeia.
Pompierii au intervenit la timp şi au lichidat incendiul.
Femeia va fi nevoită să plătească şi reparaţiile la apartamentele vecinilor care au avut de suferit în urma intervenţiei pompierilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS