21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCaracalean prins cu droguri, cercetat în libertate

Caracalean prins cu droguri, cercetat în libertate

Poliţiştii SCCO Olt sprijiniţi de cadrele Serviciului de Intervenţie Rapidă şi de cele ale Poliţiei Caracal din IPJ, sub supravegherea procurorului desemnat din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, au descins marţi dimineaţă în locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Caracal, suspectat de trafic de droguri. Oamenii legii aveau informații că Marian Paciu se ocupă cu traficul şi consumul ilicit de droguri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit aproximativ două kilograme de canabis – fragmente uscate din frunze şi muguri, despre care au stabilit că provine dintr-o cultură ilicită, precum şi o armă neletală, calibrul 9 mm, deţinută legal.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada octombrie – decembrie 2011, Marian Panciu a comercializat canabis către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal, precum şi unor cetăţeni spanioli, a căror identitate urmează să fie stabilită. Marţi seară, împotriva bărbatului a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri.
Marian Paciu a primit interdicţia de a părăsi ţara în următoarele 30 de zile. Măsura a fost dispusă ieri de magistraţii Tribunalului Olt. Bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, însă judecătorii au considerat că acesta nu reprezintă pericol public şi au dispus cercetarea sa în libertate. Procurorii vor face recurs la Curtea de Apel Craiova.
• Maria Oporan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS