22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA ucis un tânăr cu maşina şi a fugit

A ucis un tânăr cu maşina şi a fugit

Un tânăr de 24 de ani din Mehedinţi şi-a pierdut viaţa duminică seară, la câţiva paşi de casă, după ce un autoturism l-a acroşat şi l-a aruncat mai mulţi metri pe asfalt. Şoferul nu a oprit să vadă care este starea victimei. Poliţia caută acum o maşină roşie cu numere de Franţa.
Incidentul a avut loc pe DE 70, în comuna Şimian, chiar în faţa unui bar. Se pare că tânărul se întâlnise cu câţiva prieteni şi, când a vrut să plece acasă, a fost lovit de un autoturism. Martorii spun că nu au reuşit să vadă decât o maşină roşie, care a trecut în viteză spre Drobeta Turnu Severin. „Ieşeam din bar şi am auzit o bubuitură. A trecut pe lângă mine o maşină roşie cu numere de Franţa şi imediat l-am văzut pe el întins pe jos. Șoferul nu a oprit deloc. Eu cred că acea mașină l-a lovit pentru că înainte nu mai trecuse nici un alt autoturism“, a spus un martor.
Lovitura i-a fost fatală tânărului, acesta decedând pe loc. „El mergea pe partea dreaptă, iar maşina l-a lovit din faţă. L-am şi văzut în farurile maşinii când a fost lovit, dar nu am apucat să văd ce autoturism a fost. Am alergat la el să văd dacă este în viaţă, dar murise, a fost lovit la cap“, a spus alt martor.
Poliţia încearcă să dea de urma celui care l-a acroşat pe tânărul de 24 de ani şi au fost constituite filtre pentru identificarea autoturismului. „La faţa locului au fost găsite câteva componente de maşină, dar deocamdată nu ştim despre ce autoturism este vorba. Au fost constituite filtre atât în Drobeta Turnu Severin, cât şi la ieşirea şi intrarea în judeţul Mehedinţi“, a declarat Claudiu Bebec, comisar la Poliţia Rutieră IPJ Mehedinţi.
Dacă va fi identificat, şoferul riscă să petreacă mulți ani în spatele gratiilor pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII