19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDacie răsturnată de un Cielo

Dacie răsturnată de un Cielo

Un tânăr din Craiova a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova ieri, după ce autoutilitara Dacia pe care o conducea pe strada Gheorghe Doja a fost lovită de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate de trecere.
Potrivit poliţiştilor doljeni, Doina Zdrancotă, de 53 de ani, din Craiova, care conducea ieri, în jurul prânzului, un Cielo pe strada Dealul Spirii, la intersecţia cu strada Gheorghe Doja a lovit o Dacie papuc condusă regulamentar de Cosmin Badea, de 26 de ani, din municipiu. În urma impactului, Dacia condusă de Badea s-a răsturnat, tânărul fiind rănit uşor în urma accidentului. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabilă pentru producerea accidentului este şoferiţa autoturismului Cielo, care nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“ instalat la intersecţia străzii Dealul Spirii cu Gheorghe Doja.
Doina Zdrancotă este cercetată acum pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Alt accident a avut loc duminică după-amiază, când un şofer a intrat cu maşina în gardul unei staţii Peco şi într-o magazie. Ofiţerii Biroului Rutier Craiova au precizat că duminică, în jurul orei 16.00, taximetristul Marin Cadea, de 48 de ani, din Craiova, care conducea o Dacia Logan pe bulevardul Dacia, la intersecţia cu Calea Severinului a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în gardul unei staţii peco, maşina oprindu-se într-o magazie.
În urma accidentului, Costel Dumitru, de 49 de ani, din Craiova, pasager în autoturism, a fost rănit uşor. Cercetările făcute de poliţişti la faţa locului au arătat că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, iar şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul său.
Poliţiştii doljeni au mai comunicat că pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII