16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjManţog se consideră ca şi suspendat din PDL

Manţog se consideră ca şi suspendat din PDL

Ex-liderul PDL Gorj, Ionel Manţog, declară că a luat decizia de a se autosuspenda din cadrul partidului, însă, deocamdată, nu a depus o cerere în acest sens.
Manţog a făcut public faptul că ar trebui să fie considerat ca şi suspendat din calitatea de membru de partid, până când i se va clarifica problema dosarului penal în care este judecat. În prezent, Ionel Manţog nu mai ocupă nici o funcţie de conducere la nivelul Organizaţiei Judeţene Gorj, însă deţine un post destul de important la nivelul conducerii Complexului Energetic de la Turceni. Aici, pedelistul ocupă postul de director economic, având control asupra fondurilor gestionate de unitate.

Navetist de Sibiu

Cu toate că teoretic nu mai are acces la nici un fel de pârghii prin care să controleze Organizaţia Judeţeană a PDL Gorj, Ionel Manţog nu şi-a ascuns în ultimele luni dorinţa de a candida la postul de preşedinte. Condiţia pentru a se întâmpla acest lucru este legată de modul în care va fi soluţionat dosarul penal în care a fost trimis în judecată Ionel Manţog.
Politicianul este acuzat de fapte de corupţie în legătura cu vila de strămutat de lux pe care o deţine la Târgu Jiu, împreună cu soţia. Dosarul este judecat de peste cinci ani la Sibiu, iar următorul termen este programat pentru 25 februarie.
„Pot să fiu suspendat fără nici un fel de problemă. Treaba stă în felul următor: a luat partidul decizia asta, nu e nici un fel de problemă pentru că, repet, noi nu stăm la PDL sau nu am stat la PDL ca să facem din PDL SRL-ul nostru. Anunţ public că mă suspend. Nici nu ştiu dacă să depun o hârtie sau nu. Unde să o depun? Ceea ce spun nu e o noutate. Suspendarea din partid nu e mare brânză pentru mine în prezent. Eu oricum nu candidez dacă dosarul de la Sibiu nu se va clarifica. Eu o să mai fac declaraţii politice, dar nu din partea partidului, ci din partea lui Manţog. Nu mă voi transforma într-un analist. Să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla“, a spus Ionel Manţog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS