24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNervi şi aglomeraţie la CAS

Nervi şi aglomeraţie la CAS

Casa de Asigurări de Sănătate Dolj a prelungit perioada de depunere a declaraţiilor pe luna noiembrie. Declaraţiile aferente lunii noiembrie 2010 vor putea fi transmise prin internet până pe 31.12.2010 sau pot fi depuse la ghişeul instituţiei şi în cursul lunii ianuarie, până la termenul de 25.01.2011.
CAS Dolj a luat această măsură pentru a mai reduce cozile şi aglomeraţia formate în ultimele zile la ghişee, după implementarea noului Sistem Informatic Unic Integrat.
„Am avut o săptămână în care nu s-au mai putut depune documente la CAS. În perioada 8-14 decembrie, a fost scos din funcţiune vechiul sistem şi s-a realizat transferul de date pe noile echipamente, iar pe 14 a început testarea noului sistem“, a declarat Daniela Gheorghe, purtătorul de cuvânt al CAS Dolj.
După reluarea activităţii de raportare, adaptarea cu noul sistem informatic s-a făcut destul de greu. Blocarea frecventă a sistemului şi numărul mare de reprezentanţi ai firmelor şi furnizorilor de servicii medicale, care au venit, cu atât mai mult cu cât este sfârşit de an, să-şi depună documentele la CAS Dolj, au dus la cozi interminabile, ore de aşteptare şi nervozitate.
De ieri însă, situaţia a început să se regleze, după ce CAS Dolj a anunţat prelungirea perioadei de raportare pentru luna noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII