23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Scurte ştiri

Un pensionar îşi transportă maşina Mini în portbagajul rulotei
Un pensionar din Noua Zeelandă, pasionat de mecanică, a muncit trei luni pentru a-şi face autoturismul Mini mai mic decât este în mod normal, pentru ca vehiculul să încapă în portbagajul rulotei sale. După cum informează site-ul web.orange.co.uk, Lester Atherfold, de 67 de ani, a redus lungimea modelului clasic al maşinuţei de la trei metri la 2,38 metri – dimensiunea propice pentru ca Miniul să încapă în portbagaj. Pensionarul a tăiat 60 de centimetri din caroseria maşinii, a micşorat şasiul şi a montat un nou sistem de transmisie, o nouă ramă auxiliară, un ambreiaj şi un bord cu dimensiuni reduse. Transformarea maşinii a costat doar 110 euro, iar Miniul, cu o capacitate cilindrică de 1.100 cc, încă poate atinge o viteză maximă de 120 km/h. Lester Atherfold a cumpărat autoturismul Mini 850, model din 1964, în anul 1988, plătind pentru acesta echivalentul a 230 de euro. „Este fantastic. Faptul că pot transporta Miniul în rulotă îmi oferă mie şi familiei mele libertate completă atunci când mergem în vacanţă“, a declarat Lester Atherfold, mândru de reuşita sa.

James Blunt, din nou singur                                   

 James Blunt este din nou singur, după ce s-a despărţit de curând de iubita lui de origine spaniolă, informează site-ul contactmusic.com. Cântăreţul britanic s-a cuplat cu manechinul Sabina Vidal în această vară, iar curând apăruseră zvonuri că aceştia s-ar putea căsători, după ce artistul declarase într-un interviu că se gândeşte serios să se aşeze la casa lui şi să îşi întemeieze o familie. „Oamenii îşi măsoară succesul în sumele de bani pe care le câştigă şi în nivelul admiraţiei de care se bucură. Acum mă gândesc serios că succesul este mai bine definit prin iubirea pe care o împărtăşeşti cu persoana de lângă tine şi prin prisma familiei pe care o întemeiezi“, spusese James Blunt în timpul interviului. Se pare însă că între timp flacăra iubirii dintre cei doi s-a stins, iar în prezent James Blunt este din nou singur, în căutarea unei noi poveşti de dragoste.

Adidas îşi înnoieşte colecţia „Star Wars“
Dacă sunteţi fani ai seriei de filme „Războiul stelelor“ şi totodată pasionaţi de marca Adidas şi de colecţiile sale limitate, iată o veste bună pentru dumneavoastră. Foarte încântaţi de succesul colecţiei „Star Wars“, reprezentanţii producătorului de echipament sportiv Adidas au anunţat că firma a creat noi modele din aceeaşi gamă, informează site-ul zigonet.com. Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei Adidas, noua colecţie va include pantofi sport cu un design unic, hanorace, bluzoane şi tricouri cu imprimeuri originale. Fiecare dintre aceste obiecte este dedicat unui personaj din saga „Războiul stelelor“, de la Darth Vader şi până la luptătorii Sith. Colecţia „Star Wars“ de la Adidas se bucură de un succes de piaţă enorm, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor. Deocamdată, pasionaţii pot cumpăra doar obiecte vestimentare din gama veche, pentru „noutăţi“ ei trebuind să mai aibă răbdare până la vară, când colecţia va fi lansată în mod oficial.

Sienna Miller şi Jude Law s-au mutat împreună
Sienna Miller şi Jude Law şi-au pecetluit recent povestea de dragoste şi nu oricum, ci cumpărându-şi împreună o casă luxoasă într-un cartier al Londrei, informează site-ul starpulse.com. Cei doi actori, care au jucat în pelicula „Alfie“, au fost logodiţi în anul 2006, dar s-au despărţit la scurt timp după ce presa de scandal a scris că Jude Law ar avea o aventură cu bona copiilor săi. Anul trecut, cei doi s-au regăsit, iar în luna mai a acestui an au anunţat oficial că sunt din nou împreună. Cuplul a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi căsătorit în secret în timpul vacanţei petrecute în Laos, cei doi susţinând că nu e vorba de căsătorie, ci doar de faptul că au descoperit că relaţia lor este „binecuvântată“. De curând, Jude şi Sienna au arătat întregii lumi că relaţia lor merge cât se poate de bine – ei şi-au cumpărat împreună o casă în nordul Londrei, în care s-au şi mutat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS