12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident provocat de un fost poliţist

Accident provocat de un fost poliţist

Trei persoane au fost transportate ieri, în jurul prânzului, la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce două autoturisme s-au tamponat frontal pe DN 6B, în apropierea localităţii Dudoviceşti. Potrivit poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, Marian Pătrulescu, de 52 de ani, din localitatea doljeană Fărcaş, fost poliţist până în urmă cu cinci ani, când s-a pensionat, conducea ieri, în jurul orei 11.30, un Opel Vectra pe DN 6B, dinspre Şimnicu de Sus către Craiova. În afara localităţii Dudoviceşti, şoferul Opelului s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, însă nu a mai avut timp să revină pe banda sa de mers şi s-a tamponat frontal un VW Golf înmatriculat în Bulgaria, condus regulamentar din sens invers de Marian Bărbuia, de 40 de ani, din Şimnicu de Sus. Încercând să evite impactul cu Opelul, şoferul Golfului a intrat în şanţul de pe marginea drumului, însă Pătrulescu a tras stânga de volan, în final cele două maşini tamponându-se în afara drumului.
În urma impactului dintre cele două autoturisme, cei doi şoferi, dar şi Anuţa Bură, de 42 de ani, tot din Şimnicu de Sus, pasageră în Golf, au fost răniţi. La faţa locului au fost solicitate Descarcerarea şi o ambulanţă SMURD, cele trei persoane fiind transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma investigaţiilor, medicii au constatat că Pătrulescu s-a ales cu un traumatism cranian, iar celălalt şofer – cu leziuni în zona capului şi a pieptului, care nu le-au pus în pericol viaţa. Pasagera din VW Golf s-a ales cu o coastă ruptă în urma accidentului rutier.  Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că accidentul a fost produs de Pătrulescu. Acesta a efectuat depăşirea fără să se asigure corespunzător. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că Marian Pătrulescu este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII