15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFura cu rezervorul din staţiile peco

Fura cu rezervorul din staţiile peco

http:http://www.youtube.com/watch?v=jRVWizLjO-A
Doi tineri din Craiova au fost arestaţi preventiv, marţi, după ce au fost prinşi în timp ce încercau să golească rezervorul unei Dacii parcate pe o stradă din cartierul craiovean Rovine. Poliţiştii au stabilit că, în ultima lună, unul dintre ei avea obiceiul să alimenteze de la diverse staţii peco din Craiova şi să fugă fără să plătească.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a comunicat că, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2.00, o echipă formată din cadre ale Secţiei 3 Poliţie a surprins într-o parcare din cartierul Rovine doi tineri care încercau să fure benzină din rezervorul unei Dacii. Cei doi au fost somaţi de poliţişti, însă au rupt-o la fugă, s-au urcat într-un Peugeot 106 parcat în apropiere şi au demarat în trombă. Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului, reuşind să îl blocheze în trafic, pe bulevardul Decebal, cu sprijinul altei echipe de siguranţă publică aflate în patrulare. Şoferul şi pasagerul autoturismului au fost duşi la poliţie, unde au fost identificaţi ca fiind Alin Savu şi Iustin Cioacă, ambii de 27 de ani, din Craiova. Controlând autoturismul cu care fugiseră cei doi, sub preşul din partea dreapta faţă au fost găsite două plăcuţe cu numere de înmatriculare de Bucureşti, care fuseseră furate în noaptea de 5 spre 6 noiembrie de pe un autovehicul parcat pe strada Rampei din Craiova.
S-a stabilit că respectivele plăcuţe de înmatriculare fuseseră montate pe un autoturism Fiat, al cărui şofer a alimentat de la o staţie PECO de pe Calea Bucureşti pe 26 noiembrie, după care a fugit fără să plătească.
Oamenii legii au încercat să afle dacă tinerii mai comiseseră şi alte furturi de combustibil şi au stabilit că Alin Savu avea obiceiul să nu achite benzina la peco, acesta fiind suspectat că a comis alte cinci astfel de furturi de la începutul lunii noiembrie şi până când a fost prins.
Acesta se ducea, după lăsarea întunericului, la diverse staţii peco din Craiova cu un Fiat Mareea, pe care monta numere luate de pe alte maşini, alimenta şi pleca fără să plătească. Prejudiciul comunicat de societăţile păgubite a fost estimat la 1.328 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU