14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCosmin Sandu a fost condus pe ultimul drum

Cosmin Sandu a fost condus pe ultimul drum

Notarul public Cosmin Sandu, tânărul craiovean care şi-a pierdut viaţa miercuri, după ce a căzut de la etajul şase al imobilului în care locuia, a fost înmormântat sâmbătă, în cimitirul Ungureni din Craiova. Corpul neînsufleţit al lui Cosmin Sandu a fost depus la biroul său notarial de pe strada A.I. Cuza din municipiul, loc în care prietenii şi colegii săi i-au putut aduce un ultim omagiu.
Remintim că, miercuri, după prânz, Cosmin Sandu a căzut în gol de la etajul şase al blocului în care locuia. Tânărul nu a murit pe loc, fiind găsit în viaţă de echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, Cosmin Sandu a decedat puţin după ora 16.00, la Clinica de Terapie Intensivă a unităţii medicale.
Medicii legişti au stabilit la autopsie că moartea notarului Cosmin Sandu a fost violentă şi a survenit în urma multiplelor leziuni suferite.  
Fiind vorba de o moarte suspectă, cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Primele cercetări făcute de anchetatori au arătat că, cel mai probabil, Cosmin Sandu şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe balconul apartamentului în care locuia. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au comunicat că din primele cercetări s-a stabilit cu certitudine că tânărul era singur în apartamentul său atunci când a căzut de la etaj, iar uşa locuinţei era încuiată prin interior. În apartamentul său nu a fost găsit un bilet de adio, dar nici droguri sau alte substanţe interzise.
Procurorul de caz a solicitat recoltarea de probe biologice pentru efectuarea analizelor toxicologice, prin care se va putea stabili dacă Cosmin Sandu a consumat băuturi alcoolice sau droguri înainte de a muri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

70 COMENTARII