17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSuspectul crimei de la Goieşti şi-a recunoscut fapta

Suspectul crimei de la Goieşti şi-a recunoscut fapta

Tânărul doljean arestat preventiv săptămâna trecută pentru comiterea infracţiunii de omor calificat a recunoscut că, în seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu. Mandatul de arestare pe numele lui Ginel Nicolae a fost prelungit cu 25 de zile la cererea procurorilor.
Pe 30 octombrie, cadavrul Mariei Popescu, de 56 de ani, din Craiova, a fost găsit pe un teren viran din localitatea Floreşti. În urma necropsiei s-a stabilit că femeia murise după ce fusese lovită de mai multe ori în cap cu un corp dur. Suspectul era şoferul unui autoturism, care avea numărul „DAR“, în care femeia se urcase pentru a ajunge la Craiova. Ulterior, la poliţie s-a prezentat Ginel Nicolae, de 21 de ani, din Şimnicu de Sus, care fusese implicat într-un accident cu o Dacie cu numărul DJ-26-DAR. În maşina sa au fost descoperite urme de sânge care, după efectuarea testului ADN, s-a stabilit că sunt ale Mariei Popescu.  În baza probelor, procurorii au cerut arestarea preventivă a suspectului, acesta fiind arestat pentru patru zile, de pe 31 octombrie şi până pe 3 noiembrie inclusiv.
Ulterior, procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare, iar Tribunalul Dolj a admis propunerea anchetatorilor. Pe 3 noiembrie, judecătorii au dispus prelungirea duratei măsurii arestării preventive cu 25 de zile.
Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Ginel Nicolae nu a recunoscut nimic, susţinând că nu ştie de nici o crimă. După ce a fost înştiinţat de anchetatori că sângele găsit în maşina sa este al victimei, tânărul şi-a recunoscut fapta. A declarat în faţa procurorilor că nu ştie exact ce s-a întâmplat în acea seară pentru că era băut. Ştie că a luat-o pe victimă la ocazie şi că femeia i-a reproşat că e în stare de ebrietate.
Procurorii doljeni au mai comunicat că, în prezent, se aşteaptă rezultatul mai multor analize cerute în acest caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispusă o soluţie legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII