16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie în Piaţa Centrală

Razie în Piaţa Centrală

Mai mulţi poliţişti de la Secţia 4 şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au organizat vineri, între orele 9.00 şi 11.00, o acţiune în Piaţa Centrală din Craiova, oamenii legii urmărind combaterea activităţilor de comerţ ilicite.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au comunicat că poliţiştii şi jandarmii au verificat 18 societăţi comerciale şi 27 de producători agricoli. În plus, oamenii legii au trecut pragul a patru baruri din zona Pieţei Centrale, fiind ridicate şi duse la sediul secţiei de poliţie, pentru verificări, zece persoane.
În cadrul raziei, poliţiştii şi jandarmii au constatat zece abateri contravenţionale pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 8.500 de lei. În plus, au fost confiscate bunuri, în cea mai mare parte îmbrăcăminte şi încălţăminte, dar şi 376 de pachete de ţigări netimbrate găsite la vânzare, în valoare de aproximativ 5.500 de lei.    
Poliţiştii au depistat-o pe Sorina Sîncu, de 27 de ani, din Craiova, care vindea în incinta pieţei obiecte de îmbrăcăminte pentru care nu avea documente de provenienţă. Alt comerciant găsit în neregulă a fost Stelică Firulescu, de 25 de ani, din Craiova, care comercializa încălţăminte tot fără documente de provenienţă. Potrivit poliţiştilor craioveni, acesta a fost amendat cu 1.000 de lei, iar Sorina Sîncu cu 1.500 de lei. În ambele cazuri, marfa a fost confiscată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII