21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei şoferi fără permis

Trei şoferi fără permis

Trei doljeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi conducând fără a avea acest drept. Joi, la ora 14.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe Ionuţ Ţurcan, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, pe strada A.I. Cuza din municipiu, în ciuda faptului că avea permisul suspendat. În noaptea de joi spre vineri, Daniel Butoi, de 33 de ani, din comuna Dioşti – şi el tot cu permisul suspendat – a fost prins de aceiaşi agenţi de circulaţie craioveni, la volanul unui Ford Mondeo, cu care ieşise la plimbare pe Calea Bucureşti.
În aceeaşi noapte, în jurul orei 1.30, o patrulă de siguranţă publică formată din agenţi ai Secţiei 1 Poliţie şi subofiţeri ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a tras pe dreapta un BMW, pentru un control de rutină. Şoferul – Daniel Duţescu, de 21 de ani, din Craiova – a încercat să-i inducă în eroare pe oamenii legii, dându-şi iniţial o identitate falsă. Motivul: avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
Toţi cei trei şoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere având permisul suspendat. În plus, Duţescu este cercetat şi pentru fals privind identitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU