10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA furat 19 biciclete

A furat 19 biciclete

Un tânăr din judeţul Mehedinţi a ajuns pe mâna poliţiei după ce a reuşit să fure 19 biciclete, în valoare de aproape 10.000 de lei, de la diferiţi cetăţeni din Drobeta Turnu Severin. Acum riscă să ajungă după gratii pentru furt calificat.
„Am furat pentru că nu aveam din ce să trăiesc, nu am nici unde să stau. Vindeam câte o bicicletă pe zi, cu 30-40 de lei“, a spus severineanul.
Poliţiştii au reuşit să recupereze toate cele 19 biciclete pe care le vor restitui proprietarilor. Ultima bicicletă a furat-o sâmbătă seară.
„Poliţiştii l-au reţinut pe Adrian T., de 26 de ani, din Drobeta Turnu Severin, suspect de comiterea mai multor furturi. Acesta, în perioada august 2009 – iunie 2010, a sustras 19 biciclete din Drobeta Turnu Severin. Prejudiciul în valoare de 9.500 de lei a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate. Faţă de persoana în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă“, a declarat Andreea Dobre, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi. Bărbatul a fost reţinut în arestul IPJ Mehedinţi pentru 24 de ore, iar dacă procurorii vor decide că este vinovat, îşi poate trecere următorii cinci ani după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU