10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMicrobuz răsturnat din cauza gheţii

Microbuz răsturnat din cauza gheţii

Zece persoane au scăpat ca prin minune ieri-dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în localitatea Fântâna Domnească. Din cauza unui strat de gheaţă, şoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a părăsit carosabilul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
La faţa locului a intervenit un echipaj de la Descarcerare pentru a debloca uşile microbuzului şi pentru a scoate pasagerii.
„Am intervenit în localitatea Fântâna Domnească pentru deblocarea uşilor unui microbuz în care se aflau mai multe persoane. Accidentul s-a produs din cauza stratului de gheaţă depus pe carosabil. Din fericire, nu a fost înregistrată nici o victimă“, a declarat Gheorghiţă Nicolae, plutonier la Descarcerare.
Şoferul microbuzului a spus că, deşi nu a avut viteză, nu a mai putut să controleze volanul. „Nu am mai putut să fac nimic. De cum am intrat în curbă, a început să îmi alunece maşina. Era gheaţă pe jos şi nu am văzut pe nimeni care să arunce cu material antiderapant“, a spus bărbatul.
În acelaşi loc şi în aceeaşi zi, la ora 4.00, un BMW s-a izbit de un capăt de pod, tot din cauza gheţii de pe carosabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII