16.4 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalInterlopul căutat a venit la scăldat

Interlopul căutat a venit la scăldat

Un tânăr de 26 de ani, din comuna mehedinţeană Gruia, cercetat în mai multe dosare de furt, s-a aruncat în Dunăre pentru a prinde crucea în ziua de Bobotează, sperând că astfel îi vor fi iertate păcatele.
Dumitru Duroi este un interlop căutat atât în România, cât şi pe teritoriul UE, pentru furt. Întrebat dacă şi la anul va sări după cruce în Dunăre, Dumitru Duroi a declarat: „Eu ştiu pe unde oi mai fi la anul pe vremea asta! Dacă o să mai fiu în libertate, sigur o să mai sar“.
Tânărul este cunoscut de către sătenii din Gruia drept o persoană violentă. Chiar şi ieri, la malul apei, i-a ameninţat pe ceilalţi doi concurenţi care au sărit în Dunăre că, dacă vor lua crucea înaintea sa, vor avea de-a face cu el.
„Eu o să sar ultimul în Dunăre şi, chiar dacă ajung mai în urmă, o să pun mâna pe cruce ca să iau banii şi după aceea vă dau şi vouă câte ceva din ei“, le-a spus Duroi adversarilor.
„Azi-mâine, îl arestez pe cel care a luat crucea. Are în cercetare vreo trei dosare penale pentru furt. Sigur la anu’ nu mai poate să sară după cruce în Dunăre pentru că va fi la închisoare“, a declarat Alexandru Truşcă, şeful de post din Gruia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII