Acasă Local Omorât de maşină la Curtişoara

Omorât de maşină la Curtişoara

-

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Curtişoara, a decedat luni seară după ce o maşină l-a lovit în plin, în timp ce se deplasa pe carosabil. Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 18.00. Potrivit poliţiştilor, Sabin O. a fost accidentat de un autoturism Opel care circula pe aceeaşi bandă, din sens opus. Pietonul a fost aruncat în afara carosabilului şi a fost rănit grav. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. „Pacientul a fost adus la Urgenţe la ora 18.58. Prezenta politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis grav şi se afla în comă. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa, dar la ora 20.07 s-a declarat decesul“, a spus Cristina Tihan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

A căzut în faţa maşinii

Conducătorul auto, Nicolae R., de 39 de ani, din localitatea Teslui, se afla în maşină cu fiica sa. Potrivit oamenilor legii, acesta a declarat că a fost orbit de lumina farurilor unei maşini şi că l-a observat târziu pe pieton. „Autoturismul circula regulamentar, din direcţia Slatina – Curtişoara. Nu s-a stabilit, deocamdată, dacă acesta avea viteză mare. Din primele cercetări, se pare că victima, care, în mod normal, ar fi trebuit să se deplaseze pe partea stângă a drumului şi pe acostament, nu pe carosabil, s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii. La faţa locului au fost găsite urme de frânare. Se efectuează cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă“, a declarat comisarul Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

DSP Dolj a suspendat activitatea în sala de sport de la Leu

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au fost în control la sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu“ din Leu, în urma articolului din Gazeta de Sud prin care se semnalau condiţii improprii pentru copii.