6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi cei reţinuţi au fost la urne

Şi cei reţinuţi au fost la urne

Orice cetăţean cu drept de vot are voie să şi-l exprime. Asta au gândit şi patru dintre cei şase reţinuţi în arestul IPJ Mehedinţi, care ieri în jurul orei 11.00 şi-au exprimat dorinţa de a vota. Astfel că reprezentanţii Secţiei de votare nr. 7 din Drobeta Turnu Severin au mers la IPJ cu o urnă pentru ca persoanele reţinute să îşi exercite dreptul de vot.
„În jurul orei 11.10, reprezentanţii Secţiei de votare nr. 7 din municipiul Drobeta Turnu Severin s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi pentru ca persoanele cu drept de vot din arest să îşi exercite acest drept. În arestul IPJ Mehedinţi se află şase persoane, iar patru dintre acestea şi-au exprimat în scris dorinţa de a vota şi şi-au exercitat acest drept“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Ceilalţi doi nu au dorit însă să voteze şi nici nu au spus dacă o vor face până la ora 21.00.
Tot ieri, în oraşul Strehaia din judeţul Mehedinţi, un bărbat a sunat la poliţie şi a reclamat faptul că în apropierea Secţiei de votare nr. 89 de la Şcoala generală Slănicul Mare mai multe persoane oferă băuturi alcoolice pentru influenţarea votului pentru preşedintele României. „Astăzi, 6 decembrie (ieri – n.r.), în jurul orei 9.53, ofiţerul de serviciu de la IPJ Mehedinţi a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că la mai puţin de 500 de metri de Secţia de votare nr. 89 din localitatea Strehaia de la Şcoala generală Slătinicul Mare, se comercializează băuturi alcoolice. În urma măsurilor întreprinse de echipele operative de la faţa locului, administratorul societăţii comerciale unde se vindeau băuturi alcoolice a fost sancţionat contravenţional conform art. 19, ind. 4 alin. 12 din Legea nr. 370/2004“, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU