15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă în Craioviţa Nouă

Crimă în Craioviţa Nouă

Poliţiştii şi procurorii doljeni au reuşit să o identifice şi să o conducă în spatele gratiilor pe autoarea unei crime săvârşite în Craiova, în vecinătatea complexului comercial Orizont din Craioviţa Nouă.
Totul a început sâmbătă seară, în jurul orei 22.30, când un cetăţean a anunţat la 112 că în pasajul pietonal de sub blocul 64A din Craioviţa Nouă se află cadavrul unei femei. O echipă de criminalişti şi anchetatori de la Serviciul de Investigaţii Criminale, coordonaţi de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, s-a deplasat imediat la faţa locului. Au găsit în pasaj o femeie a străzii cu capul zdrobit, iar lângă cadavru se afla o sticlă sub formă de amforă, ce mirosea a alcool. Victima a fost identificată drept Rozalia Boean, de 48 de ani, din Craiova. Poliţiştii au aflat că, în jurul orei 18.00, aceasta avusese un conflict spontan cu altă femeie fără adăpost, cunoscută sub porecla Boafa.

Răfuială teritorială

După ce au scotocit tot oraşul, luând la întrebări zeci de boschetari, oamenii legii au reuşit să o găsească pe cea căutată. Daniela Stanache, zisă Boafa, de 38 de ani, fără forme legale în Craiova, a fost condusă în arestul poliţiei. În urma cercetărilor, poliţiştii şi procurorii au stabilit că femeile au băut împreună în pasajul de la Orizont, apoi, ameţite, s-ar fi luat la ceartă. Disputa pare să fi fost legată de împărţirea teritoriului în care îşi căutau mâncare şi adăpost. Supărată că i s-ar fi încălcat teritoriul, Daniela Stanache ar fi lovit-o în mod repetat pe Rozalia Boean în cap şi în gură chiar cu sticla din care băuseră amândouă, până ce victima n-a mai mişcat. Reţinută pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă emisă de procuror, Boafa urmează să fie prezentată la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII