20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalChirieac: Geoană a vândut locuri în parlament

Chirieac: Geoană a vândut locuri în parlament

Ziarul Curentul a publicat ieri o nouă înregistrare audio în care apar jurnalistul Bogdan Chirieac şi şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, Cătălin Macovei. Sorin Roşca Stănescu lipseşte din această înregistrare, însă Bogdan Chirieac povesteşte cum l-a ameninţat telefonic S.R.S. pe preşedintele Băsescu, pentru a-l apăra pe Dinu Patriciu. În aceeaşi înregistrare, Bogdan Chirieac spune despre Mircea Geoană că ar fura bani de campanie – zeci de milioane de euro -, pe care îi dă soacrei sale, pentru a-i „pune la păstrare“.

Bogdan Chirieac: Şi de ce mi l-au f.. şi pe Cătălin Predoiu?… N-am apucat să vorbesc cu Vântu faţă către faţă. Chestia aia făcută de Realitatea cu intratul în vestiar peste el… Băi, nu se poate aşa ceva.
Cătălin Macovei: Ei, nu se poate. Bine că n-a intrat la duş.
B.C.: Da, mă. Aşa ceva şi înregistrare ilegală. Băi, nu se poate aşa, băi, nu se poate aşa ceva. Şi Vântu ştia de chestia asta, că i-am zis: „Băi, ce p… mea, mă, asta-i Realitatea?“. Face: „Să mă dai în judecată!“.
C.M.: (întrebător): Aa?
B.C.: „Să mă dai în judecată!“.
C.M.: Cine-a zis?
B.C.: Vântu! Tre’ să ajung să vorbesc faţă către faţă cu el.
C.M.: Roşca e jucător. Într-un fel, să ştii că-mi place. Hai să fim sinceri. Omul ştie să joace.
B.C.: Băi, şi să ştii că dac-ajungi… Să ştii că eu am fost profund surprins de ce-a făcut atunci.
C.M.: Ţi-am zis, cu doza lui de ticăloşie.
B.C.: El este, era în acelaşi timp foarte bun prieten şi cu Băsescu, şi cu Patriciu, în mod real. Şi când Băsescu a vrut să-l f… pe Patriciu…
C.M.: Atunci s-au stricat, nu?
B.C.: Atunci s-a stricat. Atunci când l-a sunat pe Băsescu. Deci, ei jucau table împreună la Snagov, la p… mea, înţelegi? Şi l-a sunat la telefon spunându-i: „Traiane, să-mi bag p…, dacă te iei de Dinu, te fac!“. Iar Băsescu a ieşit în presă şi a spus că a fost ameninţat de un jurnalist!
C.M.: Da, mi-aduc aminte episodul.
B.C.: Roşca Stănescu, p… mea, nu ştiu ce…
Bogdan Chirieac vorbeşte la telefon în limba engleză cu un „prieten din ţările calde“, care îi solicită un CV pentru a putea fi cooptat în staff-ul său. Formează un număr de telefon la care îi răspunde „Dudişor“, asistenta iubită, pe care o roagă să-i trimită CV-ul său prin fax domnului Ernst Rohrer. (rezumat)

Geoană a strâns câteva zeci de milioane

B.C.: Greu cu gagicile. Măcar să fii bucuros că eşti OK cu prietena. Pe mine m-a lăsat amanta iară. Aveam tot timpul discuţii. Şi apoi mă întreabă lumea de ce sunt aşa de rău la televizor.
B.C.: A fost de un ridicol absolut Geoană cu chestiile alea, 50.000 de case pentru familiile tinere cu chirie. Dom’le, n-a făcut una.
(Apoi dă un interviu unei ziariste de la Gazeta de Cluj, despre referendum, în care afirmă că acesta nu are rost).
B.C.: Deci, Cătăline, începe o campanie anti-Băsescu şi anti-Geoană. O să spui, bine, de ce anti-Geoană? De ce? Geoană ştie că n-are nici o şansă şi atunci toţi banii pe care i-a strâns, şi a strâns câteva ZECI DE MILIOANE, îi duce la soacră-sa. N-ai văzut aşa ceva. Bătrâne, n-a plătit nicăieri pe nimeni!
C.M.: De ce?
B.C.: Păi, dacă tot pierde.
C.M.: Păi, şi nu ţipă lumea, băi, banii, ţi-am dat banii, ce faci?
B.C.: Asta se întâmplă, asta se întâmplă. Deci, pă televiziuni, pă ziare, nene, îi bagă p… până-n epiglotă (Mic cartilagiu al regiunii superioare a laringelui. Situată la extremitatea superioară a laringelui, ea face parte din peretele anterior al acestui organ; baza limbii se găseşte chiar deasupra şi în faţa ei – n.r.).

Vânzătorul de locuri în parlament şi în ministere

B.C.: E un fenomen! Să f… cel mai mare partid comunist, cel mai mare partid din România, care-i partidul comunist, numai pentru bani. În condiţiile-n care ai strâns, Cătăline… Lasă-mă-n p… mea! Deci, ai vândut locurile-n parlament!… Aicia, la stânga?
C.M.: Da, încolo…
B.C.: Ai vândut locurile în parlament, ai vândut locurile în ministere, ţi-ai luat banul, bătrâne. Ai intrat pe toate „deal“-urile (afacerile -n.r.) şi s-au aşezat nişte lucruri. Şi, frate, ai strâns bani. Ai luat cu şapte mâini, ai luat cu p… mea…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

78 COMENTARII